Regisztráció

Kedves leendő partnerünk!  
  • A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni
  • A regisztrációt emailben meg kell erősítenie

Tájékoztató: 
  • Cégünk nagykereskedés, ezért kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.
  • A regisztrálás és kedvezmény beállítás megtörténtéről e-mailben értesítjük. 

Adatok

Felhasználó ** Belépéshez szükséges adatok
Kapcsolattartó
Login
Jelszó
Jelszó megint
Telefon
Email

Számlázási adatok** A számlázáshoz szükséges adatok
Név
Irányítószám
Település
Cím
Adószám
Cégjegyzékszám

Posta cím
Irányítószám Település
Cím

Megjegyzés

Hírlevél** Heti vagy havi rendszerességgel küldött email, melyben tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket
az aktuális akciókról, új áruk érkezéséről.
  Kérek Nem kérek

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


Az Armeti Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át.
Az Armeti  Kft. kizárólag csak olyan adatokat kér melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Armeti Kft. a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Felelősségkorlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlásnál a vásárló elfogadja az internet lehetőségeit, és korlátait. A vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. Az  Armeti Kft. nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából). Az Armeti Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

Az Armeti Kft. szabadon módosíthat kínálati árain, szállítási határidőin. A változás az Armeti Kft. honlapján történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de a már visszaigazolt megrendelésekre az eredeti (rendeléskori) feltétel a hatályos.

Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a vásárlás és a szolgáltatás egyéb szabályait, az Armeti Kft. érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását.Elfogadom


Kosár

A kosár üres.